Negroo9 kérdése:
Kelhetnek-e a csirkék a 19. napon? Vagy csak akkor lyukasztjak ki a tojas hejat?
Figyelt kérdés
2014. márc. 4. 10:11
1/6 anonim válasza:
Igen ritkán kikelhet egy-egy korán kelő, de a tömeges kelés a 21. napon van. Én még utána is szoktam várni még egy napot a későiekre. Olyan nincs, hogy a 19. napon megüti a tojást és csak két nap múlva kel ki, mert pár óra alatt ki kell kelnie, különben elpusztul, mert valami akadályozza a kibújását.
2/6 A kérdező kommentje:
oke...koszi szepen
2014. márc. 6. 10:33
3/6 anonim válasza:
nekünk egyszer voltak kopasznyaku 'gatyásaink' és ők a 19.napon keltek ki..de szinte kirobbantak a tojásból(jó állomány volt) se előtte se utána nem volt ilyen. A többi mindig a 21.napon kelt! Én is szoktam 1 két napot várni!
4/6 anonim válasza:
Kicsíphetik a 19.napon,nálam is kiszokták,de ha 12 órán belül nem kel ki,akkor segíteni kell neki,amennyiben még nincs késő,mert lehet belefullad a tojásba.Én is mindig várok 1-2 napot,de a 21. napon minden tojást megtörök,mert utána neigen szokták kicsípni.
5/6 anonim válasza:
Az előttem író hülyeséget beszél!! Nem szabad neki segítem 12 óra után mert nekem volt mikor egy egész napot volt a tojasba lyukasztás után és úgy is ki kelt szépen, ha nem jön ki akkor bele kell hagyni fulladni mert akkor élet képtelen, vagy nagy esélyes hogy beteg
6/6 anonim válasza:
Igaza van az előttem írónak, nekem van mikor a lyukasztás után 24 óra is el telik mire kikel, nekem is a japánok a 19 napon keltek, amerikai és német állomány, + 3 magyar tyúk is volt közöttük szép állomány nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!