Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Vásároltam Libát és kis...

Vásároltam Libát és kis csirkéket! Már megnőttek-mindennel etetem itatom de nem tojnak! Miért?!?! Hozatva lettek félig meddig "kitojt tyúkok" Azoksem akarnak tojni, de mindenki aki erről a helyről hozatott csak dicsérni tudja!

Figyelt kérdés
De nekem nem! Kb 20tyúk napi 2tojást termel! -van két kakas! (1japán, meg egy barna hibrid) -2liba -egy gyöngyi kakas -és tyúkok TAkarmányt kapnak kukoricát, búzát és napraforgót, éés persze sok vizet! Szerintetek mi lehet a probléma?
2014. febr. 23. 01:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

2-es!

Miért nem lehet (vagy nem érdemes) megenni a libatojást?

Nekem sok éve volt, mindig elfogyasztottuk, igaz együtt sütöttem a tyúktojással rántottának, hogy az íze ne domináljon. De soha semmi bajunk nem lett tőle.

2014. febr. 25. 08:33
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Mert egy éhező csöves sem kockáztatná, hogy kínszenvedés közben meghaljon a fogyasztása során, de nálatok ez a napi rutin része, az látszik szeretitek az extrém sportot :)
2014. márc. 1. 12:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Utolsó. A libatojás halálos szerinted?
2014. márc. 1. 16:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen halálos, csak jóval nagyobb az esély a szalmonellára, mint a tyúktojás esetében, főleg, ha nincs rendesen megsütve.

Nem véletlenül TILOS piacon és üzletben árulni.

2014. márc. 1. 19:24
 15/15 anonim ***** válasza:
Nyilván tisztában vagytok vele, hogy a fertőzés az elkészítés módjától függ. Nem maga a tojás veszélyes, hanem a szalmonella, amit a tojás hordozhat, és ami megfelelő konyhai eljárással kiküszöbölhető. Magyarul a nyers vagy lágy fogyasztás tilos, tökéletesen jól át kell sütni vagy főzni.
2014. márc. 2. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!