Miért pusztulnak el a tyúkjaink?
Figyelt kérdés
2 éves tyúkjaink vannak amik már 1 évesen kerültek ide és az a probléma,hogy sorra (kb. 2-3 hetente) elpusztul egy.Eddig mind úgy pusztult el,hogy gubbasztott,kicsit mintha meg lett volna puffadva,a taraja belilult,majd meghalt.Mikor már gubbaszt,akkor nem is eszik,nem is iszik.Ez normális (elöregedett?)vagy valami fertőzésre utal??Mindig van nekik tojótáp,kukorica és szotyi,kajamaradékot is kapnak ha van és egész nap csipegetik a zöldet is.Vannak cicáink és 1 kutyánk is és arra gondoltunk,hogy ha látjuk valamelyik tyúkot gubbasztani akkor meg lehet-e főzni a többi állatnak?Vagy az már beteg tyúknak számít és bajt okozna a macskáknak ha megeszik?Előre is köszi a válaszokat.2013. dec. 20. 15:58
1/5 anonim válasza:
Szerintem vidd el állatorvoshoz az egyiket mert így netről senki nem tudja megmondani,még egy állatorvos se.
2/5 A kérdező kommentje:
Az sajnos elég drága mulatság lenne nekünk,ezért is fordultam ide inkább,mert biztos nem vagyok ezzel a problémával egyedül.
2013. dec. 20. 16:35
3/5 anonim válasza:
Biztos,hogy fertozés,a tyúk akár tíz évig is él,mi a jó kotlókat meghagyjuk életuk végéig. Ha levágod és megfozod a betegeket,szerintem kutyának,macskának semmi baja sem lesz,amikor felbontod a levágott tyúkot,lehet találsz valami elváltozást a májon,beleken,ez alapján konnyebb rájonni,hogy mi lehet a gond.
4/5 anonim válasza:
Írd be a googleba, hogy Állatorvos válaszol 2013 megírod és ő válaszol. A nem kerül semmibe. A választ emailban is elküldi. Mindjárt linkelek egyet.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2013. dec. 21. 02:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!