Mi lehet a nyuszim baja?
Kaptam ajándékba egy nyuszit. Pár napja csúnya sebeket vettem észre rajta, azt szeretném megkérdezni, hogy mi lehet a baja. Már pároztatva is volt. De nem tudom, hogy ez a betegség akkor már lappanghatott benne vagy már nálam kapott el valamit? Egyáltalán mi lehet az? És ha lesznek kicsinyei azok is betegek lesznek-e? Mivel lehet gyógyítani?
Az én nyulamnak volt valami hasonló, azt monták a szunyog terjeszt valami nyulbetegséget nekik.
Azt monták a megelőzés a védőoltás illetve diesellel szokták bekenni a ketrecét szunyogüzőnek.
Nem tudom tudják e ma már ezt gyógyitani.
Igen a szúnyogcsípéstől van. A barátom nyulát is megcsípte a szúnyog az orránál, de az orvos adott rá injekciót és meggyógyult.4000.-ft volt.
Épp most hétvégén szerelt a ketrecekre szúnyoghálót.
Üsd le a nyulat! Kétszer pusztult el ettől a betegségtől egy egész nyúlállományom, pedig orvoshoz vittem mindet.
Több orvost is próbáltam semmit nem csináltak!
Nagyon szenved a nyuszid, csak az őszintét mondom.
Azonnal meg kell ölni.
A betegség gyógyíthatatlan, megelőzni védőoltással lehet, de neki már mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!