Tarthatok tyúkot panelban ketrecben?
Figyelt kérdés
Jó lenne nem megvenni 100ért a tojást. Csak azt nem tudom ehhez kell kakas is vagy nem vagy mi van?ma 15:10
1/8 anonim válasza:
Persze. Vegyél neki egy kalitkát, mint a papagájnak. Ha a tűzhely fölé aggatod, egyenesen a serpenyődbe pottyanja reggel a tojást.
3/8 anonim válasza:
Ha nem troll kérdés, akkor biológiai ismereteid kissé hiányosak kedves kérdező. Ahhoz, hogy a tyúk tojjon tojást, nem kell kakas. Egyébként jogszabály nem tiltja 1 darab tyúk tartását panelban, de hidd el, ami mennyiséget tojik, abból nem sűrűn fogsz rántottát enni :)
5/8 anonim válasza:
Tarthatsz, de nem ajánlom, hacsak nem szeretnéd, hogy a cuccaidat belepje a száraz tyúksz.r pora. Na meg a szag, bár az szerintem csak felázva durva. Kakas nem kell hozzá, anélkül is tojik. Egyik ismerősöm nevelt csibéket panelban, de csak azért, mert ott jobban tudták az elején a meleget biztosítani nekik, később meg mentek az ólba. Másik ismerős kakast tartott a panel erkélyén... nem sokáig. Az állatorvosi kollégiumában tartott valaki tyúkot az erkélyen, de ott milyen állatot nem tartottak még... talán lovat (lovas kolis történetet csak az agrárosoktól hallottam :))
6/8 A kérdező kommentje:
A papagáj alól is ki lehet szedni a kakát, ez nem téma.
Amúgy mennyit tojna úgy egymagában egy tyúk?
ma 19:03
7/8 anonim válasza:
Optimális fajta és takarmányozás mellett heti 4-7 db.
8/8 anonim válasza:
Nem, szenvedne. Még ha vinnéd is rendszeresen sétálni, hamar depressziós lenne egy ketrecben.
Plusz egy tyúk nem tyúk. Csapatban érzi jól magát.
Emellett hangos is és büdöset csinál, szeretnének a szomszédok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!