Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Ha egyedül kéne levágnod egy...

Ha egyedül kéne levágnod egy kifejlett nőstény sertést, hogyan csinálnád hogy közben biztonságban lehess mondjuk a harapásai elől?

Figyelt kérdés

tegnap 21:28
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Egyedül eleve nem állnék neki, elég nagy hülyeségnek tűnik. Gyerekkoromban ilyenkor átjött az egész család, rokonság, szomszédok és még így is egész napos munka volt. Ha csak leölni kéne, a feldolgozáshoz van segítség, hívj szakembert. Nehogy egyedül állj neki, nem biztonságos és egyedül egészen biztosan nem lehet gyorsan, a lehető leghumánusabban megcsinálni.
tegnap 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Valószínűleg gyerekkorodban a rokonságot az épp akkor elfogyasztott 3 liter házipálinka is lassította de ja, ez egy több emberes múlatság. Ha lenne ehhez használatos sokkolóm vagy mondjuk fegyverem akkor gyorsan el lenne intézve de én nem bírom pörzsölni, hánynom kell attól a szagtól. Na meg egyedül feldolgozni egy 200 kiló körüli állatot nem állok neki az is biztos. Annyira csak nem sürgős hogy ne lehessen megvárni amíg lesz segítség. Ha csutka egyedül lennék az egészre akkor meg pénzért megcsináltatnám mással. Falun biztos lehet találni valakit aki elvállalja, hogy átadod az élő disznót ő meg majd a húst.
tegnap 21:56
 3/9 Metionin ***** válasza:
100%
Sehogy, max ha lelőhetném távolról. 47 kiló vagyok, esélyem se lenne megfogni, ami alapból egy több, nálam lényegesen nagyobb emberes munka.
tegnap 21:57
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Utoljára kb. 15 éve láttam disznóvágást, és már akkor sem késsel bohóckodtak, hanem egy szögbelövőhöz hasonlító, árrammal kábító sokkolóval. Az egyik ember répával (vagy mittudomén már mi volt) kínálta a cocát, hogy az ól kerítése mellett álljon, a böllér pedig a kerítésen keresztül a füle mögé helyezte az eszközt és "lőtt". Egy nyikkanás volt és lerogyott a malac, utána úgy maradt, csukott szemmel, semmi rángatózás vagy ilyesmi nem volt, szóval szépen kényelmesen bele tudta döfni a nagykést a nyaki artériába és kivéreztette. Egyszer-kétszer még kicsit megrándultak közben a lábai, de semmi rúgkapálás vagy rángatózás nem volt.
tegnap 22:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hívnék segítséget, mert annyira hülye sose lennék, hogy ezt tökegyedül csináljam.
tegnap 22:42
 6/9 anonim ***** válasza:
65%
Vastag fém lemezpáncélba nem tudna megharapni.
tegnap 22:43
 7/9 anonim ***** válasza:
85%
Ahogy szokás. A fejsze tompa felével homlokon csapnám, ha már nincs sokkolóm, majd a nyaki, vagy hónalji artériát megbökném egy 15 cm pengéjű késsel. Majd kocsival húznám fel a gerendára.
tegnap 22:52
 8/9 anonim ***** válasza:
33%
Én a disznónak szurkolok majd. Szerintem puszta kézzel állj ki ellene, az a tisztességes.
tegnap 23:04
 9/9 anonim válasza:
37%
Orrára bovden vagy valami vékony kötél, azt kikötni fához. Malacka huzza magát hátrafele, nem tetszik neki. Odamész és az állo malacot egy laza mozdulattal megszurod oldalrol, majd hagyod kivérezni és bizol benne, hogy a drot, kötél bovden vagy amit orrába raksz nem csuszik le rola. Ennyi az egész
tegnap 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!