Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Milyen állatot tartanátok egy...

Milyen állatot tartanátok egy 12*16 méteres területen? Szamarat, juhot, mini tehenet vagy kecskét?

Figyelt kérdés
Van egy 12*16 méteres telkem a kertem mögött, és szeretnék ott valamilyen állatot tartani ott, de nem baromfit. Csakis kizárólag hobbi célból, saját boldogításomra. A házuk/istállójuk is azon a területen lenne, nincs külön helyre lehetőség.
tegnap 20:21
 1/8 A kérdező kommentje:
Esetleg zebrát, egy ismerősöm cirkuszból ment zebrákat. Esetleg kombinálva az állatok?
tegnap 20:25
 2/8 Irdatlan Infláció ***** válasza:
100%
Nem nagy hely. Van legelő amire ki tudod vinni őket?
tegnap 20:29
 3/8 EagleHUN ***** válasza:
90%

Elég kicsi terület.

Kecske méretű állatnak vagy inkább egy párnak elég lehet a terület.

A nagyobbaknak csak egyedül így egyedül elég lenne neki a hely és viszont nem párban tartani állatokat meg elég szomorú sors nekik.

" saját boldogításomra" - igen erre gondoltál de az állatok boldogságára nem.

tegnap 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Egeret,mert azt még etetni sem kell,mert megoldja magának.
tegnap 20:43
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Nyulakat.
tegnap 20:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben gondoltam az állatok boldogságra, van egy 3 hektáros legelő, ott lennének, ez elég nagy terület, lehet lekerítem egy részét, a kicsi csak körülbelül olyan este 7-től reggel 8-ig lenne a helyük, amíg kiviszem őket. Esetleg lámát alpakát lehet? Lovastanyán nőttem fel, alapszabály, hogy egyedül nem tartunk állatot meg hogy nem egy zsebkendőnyi helyen vannak egész nap, csak most szeretnék valami új állatot kipróbálni, amúgy lovak most is vannak, külön legelőn.
tegnap 22:06
 7/8 anonim ***** válasza:
És milyen zebrákat tartani?
tegnap 22:16
 8/8 Irdatlan Infláció ***** válasza:

Én személy szerint imádom a kecskék természetét, úgyhogy azt tartanék. Birkával van tapasztalatom még ezek közül, őket is szeretem, bár a gyapjuk koszos lesz istállóban, ha abszolút kedvtelésből tartanád lehet zavaró tényező lenne, illetve szagosabbak is mint pl a kecskék.

Az alpakákat elvileg könnyebben lehet tartani, mint a lámákat, kevésbé független, önfejű állatok, ha jól tudom. A szamár hangja számomra elviselhetetlen, mini tehenet még csak videóból láttam. Zebrához nem tudom kell e valami engedély vagy bármi, mindenesetre ha a zebra mellett döntesz mindenképp kérd ki az ismerősöd véleményét melyek a barátságosabbak.

ma 00:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!