Milyen állatot tartanátok egy 12*16 méteres területen? Szamarat, juhot, mini tehenet vagy kecskét?
Elég kicsi terület.
Kecske méretű állatnak vagy inkább egy párnak elég lehet a terület.
A nagyobbaknak csak egyedül így egyedül elég lenne neki a hely és viszont nem párban tartani állatokat meg elég szomorú sors nekik.
" saját boldogításomra" - igen erre gondoltál de az állatok boldogságára nem.
Én személy szerint imádom a kecskék természetét, úgyhogy azt tartanék. Birkával van tapasztalatom még ezek közül, őket is szeretem, bár a gyapjuk koszos lesz istállóban, ha abszolút kedvtelésből tartanád lehet zavaró tényező lenne, illetve szagosabbak is mint pl a kecskék.
Az alpakákat elvileg könnyebben lehet tartani, mint a lámákat, kevésbé független, önfejű állatok, ha jól tudom. A szamár hangja számomra elviselhetetlen, mini tehenet még csak videóból láttam. Zebrához nem tudom kell e valami engedély vagy bármi, mindenesetre ha a zebra mellett döntesz mindenképp kérd ki az ismerősöd véleményét melyek a barátságosabbak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!