Szerintetek érdemes kecskét tartani? én olyan aranyos állatnak tartom őket és annyi vicces videó van fent a neten :D
Figyelt kérdés
okt. 1. 21:51
1/25 A kérdező kommentje:
okt. 1. 21:53
2/25 anonim válasza:
Nem értek hozzá, de biztos vagyok benne, hogy nagyon nagy tér és sok pénz kell egy ilyen projekthez. Ezek megvannak? (Nem kell válaszolnod nyilván, a magánügyed, csak gondold át)
3/25 anonim válasza:
A kecske a tetőt is lerágja a házról. Cuki, meg minden, de felmászik bárhová és amihez hozzáfér, mindent megeszik. Úgyhogy nem olyan egyszerű tartani.
4/25 anonim válasza:
Haszonállatként nem éri meg, hobbinak tökéletes lehet.
5/25 anonim válasza:
Nekem gyerekkoromban volt. Szó szerint minden növényt lerágott a területén, semmi nem maradt.
6/25 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy nem komolyan kérdezed, és eszed ágába sincs a cukisága miatt kecskét tartani. De ha mégis, biztos gyerek vagy, vagy nagyon naív, mert nem egyszerű a tartása, és sok bosszúságot okoz nem csak a gazdájának, de még a szomszédnak is. Egyszer volt a mi szomszédunkban, de az annyit mekegett és olyan keservesen, meg hangosan, hogy szinte már a hajam téptem tőle. Pedig a kutyaugatás, sem a kakaskukorékolás sem zavar. Egy nap szomszéd megvált tőle, ami szerencse, de azt sajnálom hogy levágta szegényt, pedig még nem volt felnőtt, olyan növendékféle lehetett, és alapjába véve aranyos, ha nem mekegett volna folyton megállás nélkül.
7/25 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes. Hatalmas teher, rengeteg munka, sok szenvedés. A cukisága meg csak pár napig izgalmas, utána unalmas, érdektelenné válik. De neten nézegetni tényleg szórakoztató, aranyos és vicces kis lények a kecskék.
8/25 anonim válasza:
Aranyos, vicces meg minden, de az az érzésem, hogy csak a poén kedvéért tartanád, 2 hét után megunnád, és le se tojnád - pedig bármilyen furán is viselkednek néha, ők is állatok, vannak érzéseik - saját személyisége is van némelyiknek, akárcsak a kutyáknak-macskáknak és egyéb "gyakoribb/népszerűbb" házi kedvencnek -, és bizony törődést igényelnek. A kecske nem egy játék, amit ha megunsz, félreteszel, és "jóvanazúgy".
9/25 anonim válasza:
Mindent leírtak a többiek, én is azt mondom, ne.
De, ha mégis tartanál, akkor kizárólag nőstényt, mert az ivarérett bak nagyon büdös.
10/25 kürtőskalácska válasza:
Mindent megeszik amihez hozzáfér,Angliában van olyan vállalkozás hogy az elhanyagolt helyekre kivisznek 100 kecskét és egy nap alatt a japán keserűfüvet meg a fakérget leeszik.
Aztán meg viszahívja a csávó a trailerrel és elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!