Hol lehet Ferdinánd, a tenyészbika?
szept. 29. 19:33
1/10 anonim válasza:
Egy 650 Kg-os gigabika hogy a rákba tud egyáltalán átugrani egy karámkerítést? Nekem ez magas.
2/10 anonim válasza:
1es, oda van írva, ezek szerint neki nem volt magas.
„Amikor megérkeztünk a kiállításra, betereltük Ferdinándot egy karámba, viszont annak olyan alacsony volt az oldala, hogy a bika átugrotta."
3/10 anonim válasza:
4/10 A kérdező kommentje:
"Nem láttatok még állatokat, látszik..."
Kik? Csak egy valaki hitetlenkedett azügyben, hogy átugrotta a kerítést.
De ha te annyira értesz az állatokhoz: akkor hol van? És hogy tudott egy ekkora állat eltűnni szem elől?
szept. 30. 16:37
5/10 anonim válasza:
Nem csak a szövegértés, de láthatóan a matek sem megy.
Hol van? Valószínűleg a fás területeken maszkal... lovak is szoktak szökni, ez nem olyan új, hogy "ekkora" állat "eltűnik.".
6/10 A kérdező kommentje:
"a matek sem megy"
Merthogy?
szept. 30. 16:56
7/10 anonim válasza:
Hacsak nem te írtad azt 1est is, akkor ketten értetlenkedtek...
8/10 A kérdező kommentje:
Én csak azt kérdeztem, hogy hol lehet, és hogy hogy lehet, hogy csak úgy eltűnt egy ekkora állat. Ebbe simán belefér nekem, hogy átugrotta a kerítést.
szept. 30. 17:16
10/10 anonim válasza:
Várható volt, hogy hasonló területen lesz, ahol kevés a forgalom és tud nyugiban enni is. Happy end.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!