Ha együtt tartunk egy lovat kecskékkel nem fogja bántani a kecskéket? Azért kérdem mert én már láttam olyat is hogy egy ló az öszvért is bántotta pedig ugyanakkorák voltak.
A lovak minden más állatot képesek bántani. Nem feltétlenül, de esélyes, hogy igen.
A szomszédomban voltak lovak, villanypásztorral, a másik szomszéd kecskéi meg a villanypásztor alatt bejártak legelni, meg a ló által meghagyott almát, tököt, egyebet összeszedni. De ha közeledett egy ló, akkor mint a villám, sprinteltek kifelé. Valószínűleg már volt tapasztalatuk.
Lófüggő! Van, amelyik elvan a kecskékkel, de van, amelyik nem.
Illetve, az is lehet, hogy kirúg rá, és pont úgy találja el, főleg, ha hátsó lábra is vasalva van, hogy a kecske elpusztul!
Amíg bértartásban volt a lovam, ott voltak kecskék is, szelidek, a gyerekek babusgatták őket, szabadon voltak, ki-be jártak a karámokba, és az egyik ló úgy megrúgott egy kecskét, hogy az elpusztult! Volt is nagy sírás-rívás a gyerekek között!
Amúgy nem hiszem, hogy a ló konkrétan meg akarta ölni, csak idegesítette a kecske azt rárúgott, az meg ott maradt szerencsétlen.
Én is láttam már együtt tartva 2 lovat kecskékkel, gondolom nem volt gond, mert évekig így voltak. De biztos nem mindegyik ló alkalmas erre, meg szoktatás kérdése is.
Ui. mik ezek a kulcsszavak? 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!