Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » A futókacsák mennyire bántják...

A futókacsák mennyire bántják a növényeket?

Figyelt kérdés
Sok a meztelen csiga nálunk, mindent lerágnak. Az indiak futókacsa megenné őket azt tudom, de a növényeket nem csipkednék le ők is? Vagy letapossák? Egyiket se szeretném.

jún. 8. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
24%
Csak a futórózsakat, ha utolerik
jún. 8. 18:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
De esznek ők is salátát, kerítsd körbe a kerted ha lehet.
jún. 8. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Vannak kacsaim, hát sajnos van amit szeretnek csipkedni, foleg tavasszal amikor bujnak elo a novenyek, de a liliom bimbojat is sikerult valamelyiknek letepni (nem eszi meg), nalam foleg a tó koruli novenyek vannak veszelyben, mert ott szeretnek piheni is, es letaposnak ezt-azt. Vetemenyem nincs, de hallom, hogy szeretik a salatat, spenotot, borsót, amíg kicsik a palantak, addig meg siman letapossak, en felugyelettel engednem oda őket. Fokent disznovenyeim vannak, nagy kart egyikben sem tettek, csak nehezebben indulnak meg tavasszal.
jún. 8. 20:30
 4/4 anonim ***** válasza:
En is gondolkodtam futokacsaba.. en azt olvastam hogy a salatan kivul nem bant mast
jún. 23. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!