Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Rontottam a tojás kelési...

Rontottam a tojás kelési esélyein?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Tegnap este üzemeltem be a keltetőt (előtte hagytam, hogy az aljában lévő víz elérje a beállított hőfokot és egyben ellenőriztem, hogy beáll-e stabilan a hőmérséklet (kalibrált hőmérőm csak 35°C-ig mér így ezt állítottam be). Behelyeztem a tojásokat, majd visszakapcsoltam a gépet és hagytam újramelegedni. Viszont itt jön a "baj", hogy a hőfok az első 12 órában csak 35 celsius volt. Természetesen ma reggel amint észrevettem rögtön felemeltem 37,8°C-ra. Lehet ebből gond így az elején? Ez az első önálló keltetésem, úgyhogy nézzétek el a hibát. Köszönöm!

2024. márc. 25. 09:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy probléma, de majd az első lámpázásnál majd látod mi a szitu.
2024. márc. 25. 09:19
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, viszont érdemes alacsonyhőfokriasztást beállítani! Nekem egyszer mikor már jó erősek voltak, kelés előtt jó pár nappal majdnem kihűltek teljesen, sőt! azt hittem már semmi nem lesz belőlük!
2024. márc. 25. 09:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!