Elpusztult már a kiscsibe a tojásban?
3 tojáson kotlott a mami, ma van a 20.nap, és holnap kelt volna ki az utolsó kiscsibe a tojásból.
A többiek már tegnap és a mai nap folyamán kikeltek, mert őket korábban raktam be a mami alá.
A korábban kikelt 2 kicsibét ma már dobozba raktam és kaptak enni, inni, bent voltak velünk a házban a melegben, de a mamit rajt hagytam még az utolsó tojáson, hogy költse ki azt is, aztán holnap behoztam volna mamit és az utolsó kicsibét a másik 2 csibéhez.
Aztán most, körülbelül 30 perccel ezelőtt kimentem, hogy megnézzem, rajta ül-e a mami a tojáson, és nem... Leszállt róla, és tojás teljesen kihűlt... Már nem is csipog és mozog benne a kiscsibe, pedig napközben mikor benéztem hozzá, még csipogott a tojásban.
Most bevittem a mamit a 2 kicsibéhez, rájuk ült, bedugtam alá a tojást is, ami kihűlt.
Van még esély, hogy életben van, vagy inkább már engedjem el..?
Igen, maminak hívom, mert ők törpe tyúkok és háziállatként tartom őket...nem értem ezzel mi a baj..?
De köszönöm a választ, viszont csak 1 csibe pusztult el akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!