Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Ha tyúkok megeszik a keményíte...

Ha tyúkok megeszik a keményített hungarocellt akkor?

Figyelt kérdés

A tojások mikro műanyaggal szennyezettek lesznek?

Szigetelésnek van nekik de eszik ezt.

Van mit nekik enni amúgy!

febr. 28. 13:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Hungarocellt sehol sem használunk legkülső rétegnek. Bomlik, mállik, széthullik, stb. Ráadásul állatokra nézve veszélyes.

Fedd le valamivel, deszka, fólia, bármi egyéb, amit nem tudnak a tyúkok szétverni.

febr. 28. 16:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg, most őszintén, te jó szívvel megennéd egy olyan állat húsát, amiről nagy valószínűséggel tudod, hogy műanyagot (mármint a hungarocell az márpedig az, ugyebár? -költői kérdés) evett? Ugye nem? Na, én sem! Sőt, én a tojását se enném meg, mert abban is benne lehet a hungarocellből a csirkebélben kiváló mindenféle toxin, méreganyag!
febr. 28. 17:16
 13/15 A kérdező kommentje:

Az előzőeknek is ilyenből volt a szigetelés.

Náluk bevállt,de ezeknél nem.

Észre sem vettük rendesen mert ugye tél elején még nem hiányzott belőle,most pedig jól benyalták..

A tojásra gondoltam én is, hogy ezeket inkább kiviszem a ganajrakásra..

Aztán a jövő héten már lehet belőle enni is.

febr. 28. 18:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy a begyükből ki fog ürülni, mindig maradni fog bennük valamennyi hungarocell.
febr. 28. 18:52
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A lehetőségeid:

levágod, elhallgatod és eladod (elajándékozod) - szétszeded, ha van benn műanyag, amit látsz, akkor nyilván azt kiszeded

levágod, nem hallgatod el, erősen leárazva, vagy ingyen odaadod valakinek, mert, nos, a hajléktalant nem fogja érdekelni pl., neki ingyenkaja (de ő nyilván nem fog érte egy petákot sem fizetni)

- levágod és elégeted

- életben hagyod és figyelsz.

márc. 9. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!