2 kakas megölheti egymást?
Figyelt kérdés
Tyúkokat eladtam és maradt 2db kakas akik eddig nem verekedtek de 1 napja vetekednek még véres is volt az egyik szerintetek mit lehet velük csinálni?Külön zárni nem tudom2023. máj. 3. 21:08
11/17 anonim válasza:
A kakas azért kell, ha valaki bővíteni szeretné a csirkeállományt, marhára nem azért, hogy a tyúkicák nyugodtak legyenek. Ha egy nyest beszabadul a baromfiudvarba, a kakas b*szhatja, azt nyírja ki először, nem tudja a tyúkokat megvédeni.
12/17 anonim válasza:
Abban biztos vagyok mondhatom, hogy valóban a válaszolók fele csak akciósan látott dobozolt baromfihúst... Most is van 50 tyúkom egyébként... Fuh, és ezek az emberek osszák az észt a kutyatartásban is, bámulat.
15/17 Grimfox válasza:
Igen. A kakasok a sarkantyúikkal harcolnak egymással(erre épül a kakasviadal is), és ha nincs mód a menekülésre, mert zárt területen élnek, akkor az erősebb halálra rúghatja a gyengébbet.
16/17 anonim válasza:
"Debrecenben csoda esett, két kis kakas összeveszett! én a kakasom nem hagyom, mert a kendé vágta agyon!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!