Lehet egy ólban (tehát egy helyiségben) elkerítetlenül, szabadon tartani egy tehenet és tyúkokat?
Ólban tehenet nem tartunk, csak istállóban.
A borjú nem tehén.
A tyúk és a tehén környezeti igényei és tűrőképessége (hő, páratartalom, világítás) messze nem azonos. Pl. ha nincs megfelelően meleg és világos a tyúk nem fog tojást tojni, a tehénnek viszont jó hűvösebb és a természetes fénymennyiség is.
Szabadtartásban nem tarthatók a tehén alatt tyúkok, mert mindből matrica lesz.
Végezetül: ha haszonállatot szeretnél tartani akkor először tanulj, különben biztos ráfaragás lesz.
Köszönöm mindhármótoknak a válaszaitokat.
Utolsó: még nagyon-nagyon messze vagyok attól, hogy ebből az egészből legyen valami, úgyhogy pánikra semmi ok: ez egyelőre csak egy szimpla kérdés volt.
Hosszú út áll előttem, mire elérek idáig, nem hogy tyúkjaim, egyelőre egy tehenem legyen. Természetesen mire idáig majd eljutok, alaposan tájékozódni fogok.
Ami a "taposást" illeti, igen, én is erre gondoltam, de az utolsó válaszból is már most sokat megtudtam. Köszönöm mégegyszer!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!