Lányok, hány évesen vágtatok először csirkét? Nektek is kötelező volt otthon?
Úgy látszik.
Én pl sosem ettem húst, szóval még az sincs, hogy "ha megeszed, csináld".
6# Szerintem amúgy is értelmesebb boltban megvenni, mint felnevelni egy állatot aztan leölni.. :)
5# Nyilván sokan vannak, akik nem csinálnak ilyet (én sem még hálisten). Ha a kérdést elolvasod, láthatod mi rá az értelmes válasz és mi az ami nem, senkit nem pontoztam le és nem is fogok, azt megjegyezném. :)
7# nemtudom milyen fétisem van de jelents ha gondolod, azt nemtom milyen alapon de te tudod:)
Én nem mondtam hogy te pontoztál le bárkit is, de ha megnézed a válaszokat, mindenki le lett pontozva. Egyébként teljesen mindegy… Soha nem tudnék levágni egyetlen állatot sem. Akár le leszek itt pontozva akár nem.
Egyébként nem értem ezt a mondatodat hogy ha elolvasom a kérdést láthatom mi rá a helyes válasz. Mi a helyes válasz?
(5)
Első kérdés: hány évesen vágtál először? - ha nem vágtál még akkor sehány.
Kötelező volt-e? - csak falusi, állatartóknál lehet max szval ez is adott, ha pénzesebb családból vagy, ahol nem foglalkoznak ilyesmivel (sok ilyen van nagyon) akkor elég értelmetlen beirni h nem vagtam nem kotelezo.. ^^
Most épp pl a 3# több %van mint a 2# nek, de nemtom ki mit miért pontoz le:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!