2/12 anonim válasza:
Miért ne tudnának? Nem is értem, hogy vetődik fel ilyen kérdés...
3/12 anonim válasza:
Tudnak,főleg ha a bojtár kutya kergeti
5/12 anonim válasza:
Természetesen a vadon élő őseikhez képet lassabban. Részben azért, mert tartási körülményeik során nem fejlődik az izomzatuk a maximális erőkifejtéshez szükséges mértékben (és persze az energiájukat más célra kell fordítsák). Részben meg azért, mert az adott célra történt háziasítás, speciális célú tenyésztés során a testalkatuk is átalakult.
6/12 anonim válasza:
Nem. Én egy tehén vagyok és nem tudok.
8/12 anonim válasza:
Persze, mostanában tele is van az internet kutyamód futkározó és fetrengő bocis videókkal. Szupercukik :)
9/12 anonim válasza:
Lassabban mint mondjuk egy gepárd, de azért ha kell, fel tudják húzni a nyúlcipőt.
10/12 anonim válasza:
Képzeld, az elefánt is tud futni. Mielőtt megkérdeznéd. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!