Szeretnék kacsát tartani a házba, mennyibe kerülne a tartása?
Figyelt kérdés
láttam tik tokon kiskacsát. nagyon aranyos.2022. jan. 11. 19:53
21/84 anonim válasza:
A kacsa rohadtul nem érezné magát jól a házban. Te gondolom az a típus vagy aki a Bambit is hazavinné ha találna az erdőben, mert hogy milyen jó lesz majd neki a kanapén feküdni és nézni a tévét, miközben simogatva van. Nem, kvára nem lenne neki jó.
Azt kéne felfogni hogy az állattartás nem az ember önző vágyairól szól, hanem az adott állat igényeinek a kielégítéséről.
A kacsa nincs olyan értelemben háziasítva mint a kutya meg a macska, nem tekinti az embert társnak.
Ezért nem való neked állat. Mert önző vagy és rólad szól az egész, le se szarod hogy egy adott állatnak mik az igényei.
22/84 A kérdező kommentje:
tizenhármas azért nem érdeklődök személyesen mert azt hittem h itt több ember válaszolni tud de itt is csak szidni tudnak -.-
2022. jan. 11. 20:46
23/84 anonim válasza:
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hibás." 🤷♀️😄
24/84 anonim válasza:
Nekem volt kacsám...de meghalt 😭
25/84 A kérdező kommentje:
huszonkettes már mondtam h valahogy meg lesz oldva a kertes dolog mert sokan nyavajognak itt h kínzás mondjuk nem tudom h miér nem érezné jól magát úgy hogy simogatom bent meg etetve van minden lenne neki de mindegy -.- nem vagyok önző hanem válaszokat szeretnék!!!!!
2022. jan. 11. 20:50
26/84 anonim válasza:
26. Jól sejtem hogy vegán vagy?
27/84 A kérdező kommentje:
nem vok vegán de szeretem az állatokat de ez nem is lényeg ... huszonötös sajnálom a kacsádat legalább te nem szidsz. te is a házban tartottad?
2022. jan. 11. 20:54
28/84 anonim válasza:
Nem de ott kellett volna mert kint megette a kutya 😭😭😭
29/84 anonim válasza:
Ha
Mindenképp szeretnél kacsát én azt javaslom olyannal kezd ami a medical shopban kapható. Ha azzal jól boldogulsz pár hétig akkor vehetsz a gazdaboltban is.
30/84 A kérdező kommentje:
úristen, nagyon sajnálom!! szegény kiskacsa, nagyon gonosz kutyátok van! 😭😭
2022. jan. 11. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!