Nyaszad kérdése:
Nem gond a tejnél az hogy rengeteg állat tejét keverik össze?
Figyelt kérdés
2021. dec. 6. 08:06
22/30 anonim válasza:
Mármint arra gondolsz amit magad fejsz esetleg. Amit a boltban veszel már nem kell forralgatni.
23/30 Andizsuzsi válasza:
"egy jó gazda azonnal elkülöníti az adott állatot, ha észreveszi hogy baj van"
Pont ezért nem fog a kevert tejbe belekerülni a beteg állaté.
24/30 anonim válasza:
23. Miért én nem ezt írtam? Amúgy a kérdező inkább arra volt kíváncsi, hogy a kevert tej rosszabb minőségű-e, mintha minden állatét külön dobozolnánk.
25/30 anonim válasza:
"Amit a boltban veszel már nem kell forralgatni."
Persze hogy nem, hiszen a tejüzemben már megtették. Azaz pasztörizálták!
26/30 A kérdező kommentje:
Sajnos nem mindig hasznosság alapján pontoznak hanem gyakran valami más alapján. Pl. Nem tetszés vagy egyet nem értés miatt. De vegulis regen szokás volt a rossz hírt hozót megölni..
2021. dec. 6. 14:20
27/30 anonim válasza:
Én is valami hasonlóra gondoltam. Lehet jobb lett volna azt írnom "fehér sejt tartalom" ugyanis van valami élelmiszer mérnöki egyetemi katedrán megtanulható tudományos fantasztikus neve. És úgy jobban hangzik de nem ugrik már be pontosan mi.
28/30 anonim válasza:
27. Ez most a gyulladt tőgy miatti "gennyes" tartalomra vonatkozik, vagy mire gondoltál?
29/30 A kérdező kommentje:
A genny nem elpusztult feherversejt?
2021. dec. 6. 19:03
30/30 anonim válasza:
"27. Ez most a gyulladt tőgy miatti "gennyes" tartalomra vonatkozik, vagy mire gondoltál?"
Igen, arra gondoltam, és annak van egy szebb neve. És igen, a genny elpusztult fehérvérsejt. Egyébként vér is van benne, nyilván maximalizált mennyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!