Csirkének milyen gyakran érdemes vérképet nézetni?
Kettő van (az egyik lehet kakas), most lesznek másfél hónaposak. Milyen gyakran illik vérképet nézetni a tyúkoknál? Nem konkrétan, hanem csak úgy általában.
Elég nagy becsben vannak tartva, a szomszédban meg szerencsétlenek nem emberi körülmények között kint az udvaron a sárban, ő gondolom nem is nézeti, a torkukat vagdossa el. nem is beszélek vele. Sényő környékén ismer valaki jó helyet, ahol a labor vizsgálatokat elvégzik?
20 éves vagyok, előbb voltak tyúkjaink, minthogy megszülettem volna, de ilyen hülyeséget még nem halottam.
Azzal a nagy vegánságoddal amúgy tudod, hogy a tyúkokat az udvaron a sárban KELL tartani? Kavics és homok (vagy hasonló) kell nekik. Ez meg eső után persze sár lesz.
Csak mert most így elképzeltem, ahogy bennt tartod szegényeket, mint valami házikedvencet, a zúzájuk meg tiszta üres s fürdeni vagy kapirgálni se tudnak szegények... De persze nem te vagy a vadállat, hanem az aki normális...
Én egy éves koruk környékén nézek vérképet.. ...sült vérképet
...fokhagymával isteni finom! 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!