Nem fognak megfázni a kisgidáim éjjel?
Figyelt kérdés
5 napos kisgidáim vannak. Egy 3 oldalról fedett, szalmával bélelt ólban vannak éjszakánként. Napközben a legelőn. Most az esős idő miatt a napokban keveset voltak kint. De leginkább amiatt aggódom, hogy ma éjjel, illetve pár nap múlva hétvégén is csak pár fok lesz. Nem fognak megfázni a picikék? Aggódom értük. Egyébként a legelőn születtek. Állítólag az a legjobb. Nem tudom, miért, csak hallottam.2021. máj. 19. 21:31
1/6 anonim válasza:
Hát, ha be van jól szalmázva, maga az ól nincs felázva, és ott vannak az anyák is, én nem gondolom, hogy gond lenne.
2/6 A kérdező kommentje:
Amióta megszülettek (aznap béleltem ki friss szalmával), azóta minden nap rakok rá friss száraz szalmát. Heti egyszer tervezem ganyézni. Úgyhogy 5 nap alatt elég jó kis réteg alakult már ki ☺ én mikor leültem közéjük a szalmáva, tök jó meleg volt a fenekemnek.
2021. máj. 19. 22:13
4/6 anonim válasza:
Ha a szőrük nem ázik át, akkor nem lesz gond. Az esőn kívül vigyázni kell minden más páralecsapódásra is, ezért nem jó a fólia "tető".
6/6 anonim válasza:
Dehogy fognak. Azenyémek februárban születtek. Igaz minden oldalról fedett pajtában de így se volt nyári meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!