2 kg csoki kiüti a disznót?
8: Pedig ez jól hangzik. Ha ez így van akkor a tehénnek kellett volna adni a csokit.
Persze csak viccelek XD
Nem lesz tőle semmi baja, volt régebben egy amcsi műsor asszem a discoveryn, egy ürge mindenféle melót kipróbált, elment egy sertés telepre, na ott konkrétan mindenféle konyhai maradékot kaptak ömlesztve, különböző éttermektől szerződéssel, na ott volt hogy konkrétan lejárt csokit dobáltak be nekik hogy legyen étvágyuk és zabáljanak rendesen.
Idehaza régebben édesítőszerrel tuningolták a disznók kajáját hogy zabálják (most nem tudom mi a helyzet, de gondolom változatlan).
Bár idehaza ha jól tudom pl moslékkal bolti maradékkal nem etetheted őket, gondolom a valós oka olyasmi lehet mint ami miatt nem tankolhatsz sütőolajat...
Megjegyezném ha adsz nekik alkoholt attól se lesz bajuk csak berúgnak, volt olyan hely (asszem olasz, vagy talán japán) ahol borral itatták a disznókat hogy finomabb legyen a húsa.
Szóval szerintem az ismerősöd disznói örülhetnek igen-igen jó gazdájuk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!