Noemi2699 kérdése:
Tojótáptól hamarabb elkezd tojni a tyúk?
Figyelt kérdés
7honaposak,1 tyúkunk pár napja már tojt de az első tojáshoz képest nem volt kicsi. Most várjuk hogy mind meginduljon.
Meleg olluk van.
2020. dec. 10. 10:31
1/12 anonim válasza:
7 hónap alatt még most tojik először? Régen tojniuk kellene. Lehet húsfajta tyúkok. Bár akkor is vetegetniük kellene néha.
A tojótáp jó szokott lenni, érdemes venni.
2/12 A kérdező kommentje:
Paraszt csirkék.
Már elkezdtük nekik adni.
Reméljük hogy elkezdenek.
De mennyi idő lehet a tojótáp megkezdésétől?
2020. dec. 10. 10:47
3/12 anonim válasza:
2-3 nap, de nagyon max 1 hét után produkálniuk kell a tojótáptól.
4/12 anonim válasza:
Aki lepontozott annak van tyúkja? Ért hozzá? Vagy mit írtam rosszul?
5/12 anonim válasza:
A tyúknak a melegen kívül napi legalább 10 óra megvilágítás is szükséges ahhoz, hogy beinduljon a tojás, enélkül etetheted amivel akarod őket.
6/12 anonim válasza:
#4: ne törődj vele, itt semmit sem jelent a lepontozgatás. Van, aki csak lepontozni jár ide, ezen éli ki magát.
7/12 anonim válasza:
Nekem sem tojtak 7 hónap alatt,tavasszal 15 tyúktól-késő nyárig napi 10-13 tojást szedtem be, semmiféle tojótápot nem kaptak csak kukoricát, tritikálét és gazat/lucernát adtam nekik.
Sima paraszttyúkok voltak bár volt bennük egy kis bragmán is.
8/12 A kérdező kommentje:
És akkor neked végül is mikor kezdtek el tojni?
2020. dec. 10. 11:37
9/12 anonim válasza:
Pár pici tojást tojtak télen, de februárban kezdtek el rendszeresen tojni.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2020. dec. 10. 12:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!