Disznóvágás, sárga por?
Figyelt kérdés
Gyerekkoromból emlékszem, hogy nagyapám valamiféle sárga port szórt a disznóra a gázpalackkal való pörkölés előtt... Nagyjából úgy nézett ki, mint az ételízesítő. De kétlem, hogy az lett volna... Valaki esetleg tudná, hogy mi lehetett?2020. nov. 15. 05:24
1/8 anonim válasza:
Az én nagyapám semmit nem szórt rá. Pörkölés előtt a szőrét kaparták le valami tölcsér alakú eszközzel.
2/8 A kérdező kommentje:
Ja igen. Forró víz, szőr lekaparás, aztán jött a sárga por
2020. nov. 15. 05:52
4/8 anonim válasza:
Nem tudom mi az. Mi régebben tartottunk disznókat, nyílván vágások is voltak, de sose használtunk semmilyen sárga port...
6/8 anonim válasza:
Mi sem használtunk semmi port, egyebeket, addig pörkölték-kaparták a férfiak, míg szép síma, szőrmentes lett a poca.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Valószínűleg valóban fenyőgyanta őrlemény volt.
2020. nov. 15. 09:53
8/8 A kérdező kommentje:
Látom eltévedtél...
2020. nov. 20. 23:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!