Méhészetet(150-200 db rakodó kaptár) lehet teljesen egyedül csinálni?
Mit tudsz a méhészkedésről?
Ha van több száz ezer forint kezdőtőkéd és van profi ismereted a méhészkedés minden mozzanatáról és értesz a menedzsmenthez akkor igen de enélkül nem.
Van egy rokonom akinek van méhészete,már nehezen bírja 65 évesen de nagyon szereti a méheit,szívesen átadná ingyen valakinek családon belül, mellette tudnék tapasztalatot tudást szerezni,szóval felszerelés stb adott lenne.
Viszont eddig kerültem a dolgot csak pergetésben dolgoztam vele párszor mert féltem nagyon csípéstől de belegondolva minden adott ehhez akkor nekem megérne próbát.
Csak ugye nagyon fájfalmasnak élem meg szúrást és elég kemény munkának tűnt. Ha lehetne egyedül akkor mégis tetszene de nem akarok eligérkezni amig nem vagyok elég biztos benne hogy mit vállalok
Ez egy nagy lehetőség, én biztosan nem hagynám ki.
Tőle tanulj meg mindent, amit lehet, és mellette mindenképpen kezd el magadat képezni is.
Én is úgy vagyok vele hogy egy lehetőség,jövöre próbát teszek hogy mennyire jön be.
6-os
Nagyon fáj a csipés ez tény,de azért még lehet pályám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!