Leányzó27 kérdése:
Le lett kaszálva a lucerna. Bele lehet engedni legelni a birkákat amíg kicsi a lucerna? Nem lesz bajuk?
Figyelt kérdés
Birka2019. aug. 28. 21:44
1/3 huzoro válasza:
Hát ez jó kérdés, én odaengedem az elvirágzott akáchoz a méheket.
Ez természetesen viccnek szántam a városiaknak akik azt hiszik, hogy a tarhonyát vetik.
Értem a problémát, biztos van egy birkatartó a környéken, szerintem őt kérdezd, vagy olvass utána a guglin.
2/3 anonim válasza:
A birkáknak nem de ha kicsi a terület megeshet hogy túlságosan is lerágják a friss lucernát és ilyen melegben ettől könnyen kiveszhet a lucerna.
3/3 anonim válasza:
Az a legkevesebb gond ha a lucerna tönkremegy kint. A kérődzők és egyéb állatok is szoktatás nélkül a friss zöld lucernától felfúvódhat. Vigyázni kell vele, mert elviszi az állatot kis időn belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!