Mi jó a bettának?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy 21l-es akváriumba van,víz hőmérséklete 25C° élő növényekkel, belső szűrővel és egy platti van mellette. A kérdéseim azok lennének hogy min változtassak és még milyen halakat tehetnék be mellé ha a platti már nem lesz vagy hanyagoljam? :)2019. júl. 21. 12:28
11/15 A kérdező kommentje:
Én azt hittem hogy normális ember módjára tudtok válaszolni (tisztelet a kivetelnek) és nyilván mindet amit felsoroltatok azon kis időn belül változtatni fogok csak azt nem értem hogy egy kezdő akvaristát miért kell lehurrogni(?) mert nyilván még nem vagyok vérprofi épp ezért kértem segítséget... A plattit elismerem rossz döntés volt de az amerikaiak miért mondják és tartják a bettákat 10 literes akvariumba mű növényekkel?
2019. júl. 23. 14:55
12/15 anonim válasza:
Amerika egy külön világ, azon kívül nálunk törvény írja elő az állattartás körülményeit. Nem azt kell nézni, hogy más így meg úgy.....a törvényt, az előírásokat, az írott és íratlan szabályokat betartva kell a körülményeket megteremteni, s akkor elmondhatod a haladról, hogy "jól érzi magát"
13/15 Salx Narval válasza:
Az akvarisztika a halaink ideális tartásáról, neveléséről kellene, hogy szóljon és nem az életben tartásukról, vagy giccses szobakiegészítő dekorációként való használatukról, mutogatásukról. Egy akvarista igyekezzen a lehető legjobb és élethűbb körülményeket megteremteni és ne süllyedjen le a haltartók szintjére. Nem az a lényeg, hogy másoknál mit láttál, hanem arra törekedj, hogy a haladnak a legjobb helyet biztosítsd és legjobb tudásod szerint gondozd. Ne csak tartsd, hanem neveld és gondozd.
14/15 anonim válasza:
Szerintem választ kaptál a kérdésedre, nem értem hogy miért kellett kiemelni.
Ha újabb kérdés merült fel, akkor írj egy úgy kérdést. Ezt már kiveséztük.
15/15 A kérdező kommentje:
Hatalmas nagy elnézést kérek hogy véletlenül kimértem emelni ezt a kérdést remélem egyszer majd megtud fensége bocsájtani!🤬🤬🙄
2019. júl. 31. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!