Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Elszaporodtak a tányérszájú...

Elszaporodtak a tányérszájú halaim az akváriumban, mit tegyek?

Figyelt kérdés
millió van, először örültem neki (most is) de most mááár rengeteg van. eg yhalboltba kérdeztem, nem vezsik be "egészségügyi okok miatt"... :( nem értem miért nem, de én mit tegyek velük? elrondítja az akváriuomomat a millió hal, meg gyorsan nőnek, nem akarok napi egy doboz tablettát adni majd nekik ha emgnőnek! segíííííííííííííítsetek.........
2010. júl. 8. 17:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
2010. júl. 9. 08:32
 12/14 A kérdező kommentje:
Algaevő harcsa /Ancistrus Temminckii/. Ez a Brazíliából származó díszhalunk 12-14 cm-es testnagyságot érhet el. Igénylik a 24-26 C fokos vizet, és a növényekkel sűrűn benőtt, rejtekhelyekben gazdag akváriumot. Mindenevő, de rostos növényi eledelre feltétlenül szüksége van. Kimondott fenéklakó hal. Jobbára nappal rejtőzködik, és éjjel mozgékonyabb.
2010. júl. 9. 08:34
 13/14 A kérdező kommentje:
Szóval erről van szó! Így már ismered? Sztem nagyon szépek és oylan jó nézni őket... Sajnálom őket! És örülnék ha átvenné valaki! Ők is jó járnának, akár már ingyen is átadnám! Amúgy meg nem is olcsó fajtákról van szó! Vas megyében lakom, szóval pestre eljuttatni... De adnék szívesen! :)
2010. júl. 9. 08:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Jajj, az ancik, persze így már ismerem és szeretem nagyon, csak tányérszájúként nem hallottam még. Velük sajnos az a baj, hogy nagyobb korukban már nem férnek meg sokan egy helyen, a szakirodalom is 1 párt ajánl 90 literre. Persze ez kicsit túlzás. De egyébként keresett halak, sokan szeretik őket és szívesen veszik, csak pestre eljuttatni valóban nem egyszerű, főleg kis tételben. Esetleg hívj fel néhány pesti akvarisztikát: [link] , nekem a vadon és a rája a kedvencem, szakértők, biztos tudnak tanácsot adni. Ha esetleg valamelyikül megvenne egy nagyobb mennyiséget, akkor párat magánszemélyeknek is el tudsz juttatni.
2010. júl. 9. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!