Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Házmesterhal az akváriumban?

Házmesterhal az akváriumban?

Figyelt kérdés
van két pici az akváriumomban,az egyik keresgél az aljzaton,eszik ,úszik.A másik viszont csak fekszik,és most azt vettem észre hogy a levegőztető alatt egy növénynél fejjel lefelé függőlegesen áll.Mi leheta gond?
2010. júl. 8. 12:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Függőlegesen? Él az még egyáltalán? O: Ha igen, akkor nagy valószínűséggel ki fogpurcanni.
2010. júl. 8. 12:15
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen él.Tegnap vettem kettőt és karantén akváriumban vannak.És az egyik ezt produkálja.
2010. júl. 8. 12:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Viszont amikor elkezd úszni akkor normális,de ritka és inkább csak fekszik.:S
2010. júl. 8. 12:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor valószínűleg beteg :(
2010. júl. 8. 12:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Nálunk a házmesterek folyamatosan mozognak, úszkálnak, tuti, hogy nem normális, ha csak fekszik és nem csinál semmit. Visszaviheted oda, ahol vetted, talán tudnak vele kezdeni valamit, vagy adnak másikat.
2010. júl. 8. 12:24
 6/9 A kérdező kommentje:
És mivel tudnék neki segíteni?:S Mert olvasgattam különböző szereket,hogy ki mit adott nekik,vagy valaki segítség képpen lehúzta a wc-n a beteg halait..[ami szerintem nem segítség]:S
2010. júl. 8. 12:24
 7/9 A kérdező kommentje:
most beásta magát az aljzatba a növény mellé és ott fekszik
2010. júl. 8. 12:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Legjobb, ha az állatkereskedőtől kérdezed meg.
2010. júl. 8. 12:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Remélem a másik nem lesz beteg tőle.Lehetkülön kellene tennem:S Talán úszóhólyag gyulladása van.:/ Plussz [foltos lehetett] de már nincsenek foltjai mint a másiknak.De a boltból így hoztam.És ma nemis tudok visszamenni.Holnapig szerintem nem tart ki,ha csak nincs valami csoda.Szegényt nagyon sajnálom.
2010. júl. 8. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!