Kaptam egy gömbakváriumot 6 l-es és 2 aranyhal van benne, kell bele levegőztető?
Neeee!!Nekem is voltak,mindig erre vágytam!Kb 3 napig élvezhettem öket,elpusztultak:(Nem értettem miért.Aztán egy díszállatkereskedésben egy kedves eladó felvilágosított,hogy mi volt a baj...
Elmondta:az aranyhal-és a többi-gömbakváriumban olyan,mint az ember a liftben,aki nem bírja a bezártságot,a tükör miatt,körbe-körbe..ezért pusztultak el.ez csak egy hóbort a Tv-böl,ami nagyon jólnéz ki,de nem halaknak...Egyetlenegy halfajta van,ami bírja.sajnos nem tudom a nevét,valami harcos,egyedüli.
Ez a vélem´nyem,saját tapasztalatom,remélem,segíthettem!
Sok szerencsét!!
Velem is igy bolt amig fel nem világositottak a neten. (vagy is itt)
Nekem is volt egy szép gömb akvim de szerintem az volt 12 liter is. Először kaptam bele aranyhalat. Birták egy darabig de aztán elpusztultak. Aztán guppikat. Naponta elpusztultak. Igy elraktam a gömbakváriumot és vettem egy 50 litereset.Még most is boldog gupp tartó vagyok de inkább a bettákkal foglalkoznék.Vannal hólyagcsigáim is és páncélos harcsák is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!