Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Miért vannak a guppik az...

Miért vannak a guppik az akvárium alján?

Figyelt kérdés
25.5 fokra van állítva a víz melegítő. A guppik ma alatta lebegtek az akvárium alján. Fáznak? Nem melegíti át a vizet a melegítő? 30 lizeres. Vagy alszanak talán?
2019. máj. 8. 12:06
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Megpiszkáltam őket elúsztak de volt amelyik vissza ment.
2019. máj. 8. 12:07
 2/11 anonim ***** válasza:
Felül mindig melegebb a víz(fajsúly), ha fáznának vennének kabátot. Hány darab?
2019. máj. 8. 12:26
 3/11 A kérdező kommentje:
5guppi van és 2 páncélos harcsa. Csak a guppi csinálták ezt
2019. máj. 8. 12:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Szűrő típusa, mióta üzemel, vízcserék, növényzet, szaporulat?
2019. máj. 8. 14:17
 5/11 A kérdező kommentje:
Sajnos úgy néz ki az egyik hal megadja magát. Kézzel is meg lehet fogni nem úszik el. A többi szépen úszkál.
2019. máj. 8. 16:39
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha a többi is ugyanúgy gubbasztott, akkor a többi se szépen úszkál, hanem épphogy nem hal meg. Tény.

Az, hogy az egyik "megadja magát" annyit jelent, hogy ő volt a leggyengébb.

2019. máj. 8. 16:47
 7/11 A kérdező kommentje:
A többi azóta nem volt lent az alj!n. Csak ez az egy. Kivegyem a többitől? Vagy már mindegy?
2019. máj. 8. 16:55
 8/11 A kérdező kommentje:
Ja és olyan mintha sötétebb lenne mint volt vagy csak én képzelem be. Nem tudom de sajnálom nagyon szegényt
2019. máj. 8. 16:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha van a fagyasztóban jégkocka, vegyél ki párat, önts rá egy deci hideg vizet, és mikor fagypont körülire hűtötte a jég a vizet, tedd bele a halat.

Hidegvérű, másképp érzi a hideget, nem fájdalmas neki, meg gyakorlatilag azonnal hősokkot kap. A fagyasztóba is berakhatod pár percre poharastól, bár erre szerintem már nem lesz szükség.

2019. máj. 8. 16:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Zsúfolt akvárium, hozzáértés hiánya, gondolom rossz szűrő (ha van egyáltalán), vízcserék hiánya. Érdekel még mi a gond? Olvass utána vagy ajándékozd el a halakat, mert így nem való neked a hobbi.
2019. máj. 8. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!