Anci nemek együtt tartása? Neten olvasgattam de semmit se találtam hímek nőstények
Nőstényeket lehet hím nélkül tartani?
Hím plusz Nőstény 90 literbe
Lehet, de 2-nél nem raknék bele többet.
Illetve én inkább tartanék inkább 1 db hímet.
Algát úgyse esznek felnőtt korukban, meg azelőtt is válogatósak algák terén, emiatt fölösleges 2 anci.
Nagyra nőnek, sokat esznek, nagy a vízterhelésük, ha rajhalakkal akarod együtt tartani őket, akkor a raj számát kell csökkenteni, minél több van az anciból.
Ilyen nagy halból ekkora aksiba elég 1, mert magadtól veszed el a lehetőséget hogy variálhass a többi hallal.
És ha már 1 db, akkor a hímeknek szebb a feje, ilyen agancsos nyúlványok nőnek raja, kicsit érdekesebbek.
De párban is tarthatod őket, csak akkor azzal számolj, hogy ha nem túl kemény a vized, simán leikráznak a közös medencébe, és ki is kelnek, szóval ha úgy adódna, hogy lenne egy rakás szaporulat, akkor azokkal bizony kezdeni kell valamit, mert ott értelem szerűen nem maradhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!