Aranygurámi etetése illetve torpe szivóharcsa es panda páncélos etetése? Mit ajánlotok és milyen időközönként 100 literes aksi kulső eheim szűrő
Algaevő igény forrázott vegyszermentes zöldségekkel pl kígyóuborka szelet vagy algatablettával etethető illetve fontos hogy legyen neki valami fa az akváriumba mert fontos az emésztéséhez(mangrove vasfa beakvarizált szőlő tőke stb) a berakott zöldséget ne hagy 24 óránál tovább bent ha nem fogy el vedd ki mert bomlani kezd és terheli a vizet.
A többivel legjobbat akkor teszed ha fagyasztott eldelt adsz lehetőleg 2-3 fajtát(szúnyoglárva , artemeria, tubifex stb ) vagy tenyészthetsz pl grindált azt nagyon imádják és egyszerű de nem szabad kizárólag azzal etetni mert elzsírosodnak tőle. 1-2 naponta érdemes annyit etetni amennyit pár percen belül elfogyasztanak és ne hagyd magad átverni mindig éhesnek tűnnek akkor is ha már annyit ettek hogy strandlabdaként görögnek körbe az akváriumba :)
Koszi a hasznos választ :)
Még annyi lenne hogy a panda páncélost illetve a torpe szivóharcsát hogyan tudom etetni ? Mert hiaba szorok neki amit ajánlottak a fenékre egyből felfalják a gurámik meg le sem ért az aljára :)
Én is mindig így járok a cirkáló cápa vehemnciájú neonok és galaxik semmit sem hagynak a földre érni:D
A zöldség le fog menni azt annyira nem szeretik max megcsipkedik. A corykat én úgy szoktam hogy valami laposabb kőre vagy hátul a növények között ahol pihenni szoktak egy pipettával vagy hurkapálcára erősített levegőcsővel a vízben felolvasztott fagyasztott kaját közveltenül talaj közelbe fecskendezem így amíg a többiek elvannak a beszórt kajával addig ők nyugodtan tudnak porszívózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!