Ez jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
A növényeket az aksimba 2 hete tettem be, azóta konkrétan látom ahogy nő. A hínárok kétszer-háromszor nagyobbak mint voltak. Az akváriumot 3 hete indítottam. Jelent valamit ez a rohamos növekedés? Tehetek már bele garnélákat?2019. márc. 9. 12:26
1/10 Helpforme válasza:
Hát ha erős világításod van akkor ez is lehet a növényes oka.
Garnélát tehetsz bele még jó is lenne a növényeknek meg a garnéláknak is.
Van valamilyen halad benne?
2/10 A kérdező kommentje:
Nem, még nem mertem semmilyen élőlényt beletenni. 1-2 csiga van benne, valamelyik növénnyel jött
2019. márc. 9. 15:01
3/10 A kérdező kommentje:
Állatot*
2019. márc. 9. 15:02
4/10 Helpforme válasza:
Akkor nyugodtan tehetsz bele garnélát.
Mekkora az akvárium L?
5/10 A kérdező kommentje:
54liter.
2019. márc. 9. 15:20
6/10 Helpforme válasza:
Ha szeretnél akkor vehetsz bele pl: 10 db neonhalat azok tökéletesen elvannak a garnélákkal és jó látványt is nyújtanak.De ez csak egy tipp.
7/10 anonim válasza:
A neonhal nem ajánlott 54 literben tartani, mivel a sablon (60x30x30) méret nem elég hosszú, nem elég az úszótér, pl.: egy 80cm hosszú, 30cm széles 20cm magas akvába való, de ez még hagyám nem úgy mint vitorlás 50 literben.
9/10 Helpforme válasza:
Akkor zöldsávos törperazbóra.
10/10 A kérdező kommentje:
Csak garnélát meg rákot akarok, de azért köszi
2019. márc. 9. 19:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!