Hogyan cserélnétek a külső szűrőtöket?
Gondolom az új nagyobb, azért cseréled, ebből kiindulva miért nem fér el benn az érett sipo? Akár szivacs helyett, de használd, gyűrűs formája miatt mechanikus szűrésre is megteszi, luxus de jó. Átrakod a sipót, a perlont ami szivacs nem fér bele azt kihagyod, a pro meg majd felzárkózik és beérik. Alul szivacs (TM20), majd sipo fölé raknám a prot. Észszerűen csak annyira tömd meg a szűrőt, hogy normálisan le tudd klipszelni, különben levegősödhet.
A f@siszták bevonását a történetbe nem tudom hova tenni…lelked rajta ;)
😂😂😂
Nem olvastam át, mielőtt elküldtem a kérdést. 😜 Ilyen, amikor a technika megviccel, és a "bacikat" "javítja" mert a telóm ugye jobban tudja, hogy mit akarok írni. Pedig még sohasem írtam le azt a szót.
Szóval, bacikultúrát gondoltam venni. A szűrő csak egy kicsit lesz nagyobb, a jelenlegi haldoklik, ezért a csere.
Egyébként köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!