Saját gyártymányú, kevertágyas gyantával előállított víz pár nap után enyhén szagos. Felhasználható?
Figyelt kérdés
2019. jan. 26. 10:19
1/1 anonim válasza:
Ha szagos, az már valamilyen mikroorganizmus-fertőzöttségre utal, a víz előállítási/tárolási körülmények ezek szerint nem megfelelőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!