Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ő tuti halfmoon betta? Mert...

Ő tuti halfmoon betta? Mert elvileg annak vettem azt mondta az elado hogx az

Figyelt kérdés
[link]
2018. nov. 30. 15:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Igen, annak tűnik, elég fiatal még szerintem. De gondjaid lesznek az akváriummal ha nincs benne élő növény (azon kívül hogy baromi ízléstelen ez a sok összevissza szín), ezt érdemes lenne átgondolni.
2018. nov. 30. 15:10
 2/11 Bamboocha466 ***** válasza:

Igen, az.

A színes aljzat irritalhatja, a münövenyek pedig felserthetik az érzékeny uszonyat.

Fedett az akvárium?

2018. nov. 30. 15:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Illetve még a háttérben mintha látnék egy sárga halat, az platti, molly? Nagyon nem kéne együtt tartani velük, mert szétcsipkedik majd az uszonyát. Hány literes az akvárium és hány, milyen hal van a bettával?
2018. nov. 30. 16:00
 4/11 anonim ***** válasza:

3-ast egeszitem bettanak fogja bánni az uszonya

és szerintem az, eleg szép hal, fedd az akist szurd a vizet csereld, adj elokajat heti 2 szer(elotte mosd), max egyszer haltáp-nem szeretk tulsagosan+szinfokozo nem er sokat, tobbi napon fagyasztott akar

és nezd a viz kemenyseget ph-ját és sokaig fog élni

2018. nov. 30. 16:24
 5/11 A kérdező kommentje:

54 literes az aksi

Egy Mickey eger platti van benne meg 3 lany guppi es egy fiu

Eddig minden rendben van veluk

2018. nov. 30. 18:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Es igen fedett az akvárium
2018. nov. 30. 18:27
 7/11 Bamboocha466 ***** válasza:
Na, majd ha lefial a platti meg a guppy...
2018. nov. 30. 18:27
 8/11 A kérdező kommentje:

A plattinak nincsen párja

A kicsi guppikat meg az akvariumba tervezem hagyni ugy is utodkannibalizmus lesz meg a betta is kap azon kivul majd elotte kajat

2018. nov. 30. 20:39
 9/11 Bamboocha466 ***** válasza:

Néhány kis guppi mindig túléli, és ha mind a három nöstenyed utódokat hoz, akkor havi kb. 40-60 kishallal számolhatsz. Ha csak az 5%-uk éli túl, az is havi 2-3 kishalat jelent, melyek pár hónapon belül szintén képesek lesznek szaporodni.

Arrol nem is beszélve, hogy most nagyon nagy mazlid volt, hogy a fiú guppid inkább a lányokat hajtja, de ha a kishalak felnőnek, tuti, hogy valamelyik terrorizalni fogja a bettát.

Csak akkor szabad hím és nőstény guppikkal együtt tartani, hogyha van hosszútávú meholdadunk az utódokat illetöen.

#off: bocsi a platti miatt, csak nemreg kérdezted, hogy mikorra várhatóak töle kishalak. De ezek szerint nem tudtad, hogy terhesen hoztad-e el a boltból.

Amíg münövenyen vannak igazi helyett, végezz rendszeresebben vizcserét, illetve érdemes lenne no3 teszttel nézegetni, hogy minden rendben van-e.

2018. nov. 30. 22:28
 10/11 A kérdező kommentje:
Sikeresen beszereztem elo novenyeket a tanacsaitokra
2018. dec. 2. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!