Ő tuti halfmoon betta? Mert elvileg annak vettem azt mondta az elado hogx az
Igen, az.
A színes aljzat irritalhatja, a münövenyek pedig felserthetik az érzékeny uszonyat.
Fedett az akvárium?
3-ast egeszitem bettanak fogja bánni az uszonya
és szerintem az, eleg szép hal, fedd az akist szurd a vizet csereld, adj elokajat heti 2 szer(elotte mosd), max egyszer haltáp-nem szeretk tulsagosan+szinfokozo nem er sokat, tobbi napon fagyasztott akar
és nezd a viz kemenyseget ph-ját és sokaig fog élni
54 literes az aksi
Egy Mickey eger platti van benne meg 3 lany guppi es egy fiu
Eddig minden rendben van veluk
A plattinak nincsen párja
A kicsi guppikat meg az akvariumba tervezem hagyni ugy is utodkannibalizmus lesz meg a betta is kap azon kivul majd elotte kajat
Néhány kis guppi mindig túléli, és ha mind a három nöstenyed utódokat hoz, akkor havi kb. 40-60 kishallal számolhatsz. Ha csak az 5%-uk éli túl, az is havi 2-3 kishalat jelent, melyek pár hónapon belül szintén képesek lesznek szaporodni.
Arrol nem is beszélve, hogy most nagyon nagy mazlid volt, hogy a fiú guppid inkább a lányokat hajtja, de ha a kishalak felnőnek, tuti, hogy valamelyik terrorizalni fogja a bettát.
Csak akkor szabad hím és nőstény guppikkal együtt tartani, hogyha van hosszútávú meholdadunk az utódokat illetöen.
#off: bocsi a platti miatt, csak nemreg kérdezted, hogy mikorra várhatóak töle kishalak. De ezek szerint nem tudtad, hogy terhesen hoztad-e el a boltból.
Amíg münövenyen vannak igazi helyett, végezz rendszeresebben vizcserét, illetve érdemes lenne no3 teszttel nézegetni, hogy minden rendben van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!