Ismertek ilyen halat?
Olyan halacskát keresek, akit egyedül tudok tartani 54 literes akváriumban és nem harcoshal.
Köszönöm a tippet
Légyszi olyanok válaszoljanak akik ismerik is a halakat.
Próbáltam kiguglizni de nem jött össze, ezért kérek itt segítséget.
miert egyedul?
harcoshalat is tehetsz akár társas ba is csak nem mindegy a szemelyisege/mit jelent számodra h társas aksi
és am harcoshalnak sem árt 3 nőstény, ha birja oket
énis tartottam egyedul harcoshalat, keveset mozgott, és kicsit untam, bár ha valaki jött akk jó volt am talan unalmasak kicsit 1 hét utan, kiveve ha genetikazassal akarsz foglalkozni mert arra igen jok
és váltottam egy nanora, garnelakkal, vietnámi kolibrikkel, 54literbe 10-20 nano halat tehetsz ha jo a szurod
Megpróbálom még egyszer:
Októberben halt meg a harcoshalam, nálam töltött 3 évet. Anyum az akváriumot el akarja ajándékozni, mert én nem használom jelenleg. Ezt én nem szeretném, és keresek más fajta halat, mert még nem hevertem ki a kis harcost.
Az akváriumot újraindítottam, még van 10 napom megtalálni azt a halacskát akinek megfelel a hely.
Apró halakat gupit rajhalat nem szeretnék. Olyat keresek aki egyedül tartható. Akvarisztikai (alap)ismeretem van.
Olvastad, hogy 54 literes az akvárium?
És azt, hogy olyan halat keresek aki egyedül tartható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!