Ebayről rendelt fűtőről mi a véleményetek?
37l-es nano-ba szeretném ezt a 25W-os kis fűtőt, sokkal jobb áron van mint a boltban vannak, szerintetek? Vagy csak boltban vettet szabad az akváriumba tenni? Ja és az a fűtőre húzható műanyag kell rá?
Magával az ebay-jel nincs probléma, én nagyon gyakran rendelek onnan dolgokat. DE! Azt ajánlom, hogy olyan termékeket, melyek Kínából jönnek, ne rendelj. (A tiéd:Ships from HONGKONG, Hong Kong)
Az akvariumhoz két dolgot rendeltem az ebayrol Kínából: egy mulm szivot, amely soha sem érkezett meg (jo-jo a pénzt visszakaptam, de 5 hétig vártam a kívánt termékre, hogy végül semmit se kapjak);
A másik pedig egy víz alatti lámpa, ami meg is érkezett, működött is, a megszokott európai elektronika-biztonsagi követelményeknek megfelelt, de sajnos pár hónap használat után tönkrement.
Amikor például amazon-rol rendelek valamit, akkor 12 hónapig visszakapom a pénzt/kapok egy új termeket, amennyiben az elromlik.
Tehát, szerintem nem éri meg, egyrészt a hosszú várakozási idő miatt, másrészt a rossz minőség, és a garancia érvényesitesenek hiánya miatt.
Ahhoz sajnos nem tudok hozzászólni, hogy a "futo vedoburkot" mindenképpen kell-e használni, de szerintem nincs sok jelentősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!