Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Miért kergetik egymást a...

Miért kergetik egymást a papagájsügéreim?

Figyelt kérdés
Van két 15 centis papagájsügérem és a valamivel nagyobb példány kergeti a kisebbet, pedig ugyanarról a helyről vettük őket. Néha a nagy bele is csíp a kicsibe. Pedig addig is egy akváriumban éltek. Miért kergetik egymást?
2010. jún. 24. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem csak játékból!
2010. jún. 24. 19:26
 2/4 A kérdező kommentje:
De a másik folyton a sarokba van emiatt. Valamikor a felszín közelében, valamikor az aljzaton. Éppen ma vettük őket, ezért nem tudom, hogy esetleg pár nap múlva változik-e.
2010. jún. 24. 23:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Illetve a kisebbet ma vettük. A nagyobbat tegnap. 23:47 van, ezért még nem késő a "ma" kifejezést használni.
2010. jún. 24. 23:48
 4/4 NRichárd ***** válasza:
Erre én is kíváncsi lennék. Én egyszerre vettem a kettőt. Egy akváriumból szedték ki előttem, és ugyanúgy kergeti a nagyobb a kisebbet. A kisebb búvóhelyén van majdnem mindig ha kijön addig van kint míg a nagyobbik meg nem látja.
2011. jan. 17. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!