Mi lehet az ami eszi a kerti tavamban a halakat?
Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 22:15
1/11 anonim válasza:
hát ha olyan helyen laksz, akár lehet gólya is ...
2/11 anonim válasza:
Én vízisiklóra tippelek. Simán megtelepszik a kerti tavakban, sok esetben eszi meg a halakat onnan.
4/11 anonim válasza:
Én egy egyszerübb dologra gondolnék.Beteg a hal, megdöglik a többi ráront és mire hazaérsz nyom nélkül eltűnik.Késöbb az egyik ugyan ugy meghal mert terjed tovább a kór és a többi megeszi.Folytassam?:D
6/11 anonim válasza:
macska,kutya, ragadozó madarak (ölyv,vércse,bagoly)
7/11 anonim válasza:
De az is lehet,hogy egy vízi teknős költözött a tóba:D
8/11 Salx Narval válasza:
Nálunk a saját macskám fogdosta az aranyhalakat, szerencsére hamar lebukott és így csak egy-két áldozat lett.Kénytelen voltam este, egy hálóval takarni.Azt, hogy nálad miért tűnnek el, csak te tudod kideríteni.Számos oka lehet.
9/11 anonim válasza:
Ölyv vércse bagoly????????Mien Barom írta ezt???XD
Sztem lehet hogy megeszik a betegeket v. pedig állat(DE nem szárazföldi madarakat és kis állatokat evő madarak)HAHAHHAHA
10/11 anonim válasza:
A macska is simán kikapja a halat a vizből,és már láttam is.Nagyon jo pecás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!