Lehet? Vagy legyen más? Mi a véleményetek? Mit tanácstok?
Diszkoszoknak 300 liter a minimum kristálytisztára szűrve. És ne hitegesd magadat egyáltalán hogy boldogok meg élnek, nem tudhatod hányszor vett újat, én hogy őszinte legyek egy szavadat se tudom elhinni hogy abban két éve él két diszkosz, ezt szerintem kitaláltad hogy okod legyen azt mondani hogy akarsz csinálni egy ilyen baromságot.
Ja, és a neonok is azért döglöttek meg nálad mert azoknak is 70 liter a minimum. 35 liter egy bettának elég kb vagy egy kis raj nanohalnak.
Nos, itt többféle tényező is lehet.
Lehet, hogy nem tudod, melyik a diszkoszhal. Az is lehet, hogy félreértettél valamit, és 2 hete vannak meg neki a diszkoszok, nem pedig két éve.
Még a nagyon profiknak is elképesztő kihívás lenne 35 literben két diszkoszt tartani, az egyik legérzékenyebb hal...
A kérdésedre a válasz, se diszkoszt, se vitorlást ne tarts 35 literben, mert a gyorsan pusztuló halak miatt el fog menni a kedved az akvarisztikától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!