Mekkora lessz az aranyhal?
2 és fél éve van nálunk, 3 cm-ről indult, most elérte a 11 cm-t. Meddig nővekszik még?
Most kapott egy új otthont, egy 112 literes akváriumban. Jelenleg egyedül van, de társat gondoltunk neki.
Mit tehetnék még mellé esetleg az aranyhalon kívül?
Majd két évig el volt 2 guppival és pár neonnal.
Valaki esetleg képek alapján meg tudná mondani melyik fajta aranyhal? Én nem tudtam beazonosítani :(
Képek linkje:
Hát aranyhal mellé csak aranyhalat ajánlok. :D
Az aranyhal egyébként megeszi a másik díszhalak elől a kaját, és különben is: akár meg is EHETI a másikat.
Én szerintem váljatok meg az aranyhaltól, és vegyetek guppit/neon/molly fajtát. Azok a legbarátságosabbak. Ha neon halat akarsz venni, abból legalább 8 hal kell, mert rajban úsznak. Melléjük vehetsz 1 guppit (vagy ha párosítani akarod, őket, akkor fiú lányt. Egyneműeket nem ajánlok, mert össze veszhetnek). Mollyból is vehetsz egyet-kettőt.. Többet nem tennék bele.
Milyen szűrőd van? Ehhez elég nagy szűrő kell amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!