Neonhalakat hogyan tartsam?
Nekem valami azt súgja a gyakorlati résszel kezdted az alapozást, viszont ha jól vettem ki, akkor legalább a halak eddig csak tervben vannak, ez jó pont.
Mikor indítottad az akit?
Kemény magyar csapvíz? A pH helyett javaslom a vízkeménységet, mint fókuszpontot.
Milyen a fényed, hogy gátat szab az élő növényzetnek? A műnövényeket vesd el.
Arra figyelj, hogy megfelelő elméleti háttértudás nélkül ne vágj bele, mert nem fog élvezetet okozni, inkább küzdelem lesz.
Emitt egy páratlan oldal összegzi amit kell: [link]
Ma inditottam, van egy neon cső a tetején . Igen a jóféle magyar csapvíz amit ,,használok" (ki gondolta volna)
És olvasgattam, de sehol nem találtam vízkeménység befolyásoló dolgot, ezt hol tudom beszerezni?
„van egy neon cső a tetején” gyártó? watt? kelvin? a fény mellett némi kiegészítő táp is kell egy növénynek.
„vízkeménység befolyásoló dolgot” ioncserélt vízzel (benzinkút/tesco), mechanikailag+kémiailag tisztított esővízzel, előbbi drága (70Ft/l) utóbbi melós
van néhány igazán kemény vizes hal amely tartható ekkora medencében (platti vagy guppi) javaslom őket egy kis csapat törpe corydorassal, 6-6 egyed bármelyikből a minimum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!