Egy ideje ismerkedek az akvarisztikával , meg be szoktam ide nézni a kutyás témakörbe, és feltűnt, hogy itt is vannak állandó válaszolók. Van a 33%-os, aki mindenkinek beszól, de amúgy jókat ir. Van a 76%-os, ő is szét tudja gyalázni a kérdezőt, de elég profi mindig tud új dolgokat mondani, van a 91%-os, mindig választékosan beszél.
Ti ismeritek egymást, és szerintetek ki a legprofibb?
2018. szept. 19. 20:10
1/7 anonim válasza:
A 85öset kihagytad, Ő is okos.
2018. szept. 19. 20:13
2/7 A kérdező kommentje:
Hát csak mondtam párat, annyira nem vagyok képbe, van valami narvál is. :D
2018. szept. 19. 20:29
3/7 Bamboocha466 válasza:
A 33%-osat én is figyelem egy ideje, és jó sokszor jelölöm számomra hasznosnak válaszát, de már régóta nem megy feljebb. Érdekes...
A 91%-os valóban nagyon választékos annyira és könnyen érthetöen ír, szeretem olvasni a hozzászólásait.
De nekem narval a kedvencem, egyáltalán nem ismerem de kedves nagypapakent tudom elképzelni, aki nem csak unokáját látja el jó tanácsokkal, hanem az internetes kerdezöket is.
Na meg ott aza bamboocha vagy ki, ne öt nem szeretem. 🤓
2018. szept. 19. 23:54
4/7 anonim válasza:
85% meg a kötekedős. El se olvasom. Salx meg korrekt, adott már hasznos tanácsokat priviben. Mert ide lassan nem érdemes jönni.
2018. szept. 20. 16:30
5/7 anonim válasza:
Na meg ő a nagy lepontozó. Itt is meg ivartalanításban.
2018. szept. 20. 16:31
6/7 anonim válasza:
én csak az állatkínzóknak szólok be, aki próbál változtatni, nem lusta olvasni annak normális hangnemben írok. biztos van 1-2 szellemileg sekélyes aki azért jár fel ,h lepontozzon ,tuti ezt is le fogják xD
2018. szept. 21. 10:45
7/7 anonim válasza:
Salx Narval a legprofibb. Mindig beválik a tanácsa, megadja a tiszteletet és nem rivalizál. Annyit tudok hogy természetgyógyász. A 76%-os is nagyon jó de Bibliaként kezeli az akvagurut mintha más módszer nem létezhetne, hajlamos fölényeskedésre. A 33%-os többet érdemelne. Amúgy a többi véleménnyel is nagyvonalakban egyetértek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!