Guppy betegségben valaki segítség?
Segítség! 09. 03. -án raktam össze a 60literes akváriumomat. (Érett vizet kaptam bele,nem-nem csapvízbe raktam bele a halakat) Tegnap este vettem észre, hogy valami dudor van a guppym hasán, a két alsó úszója között ami ma reggelre mintha kifakadt volna és most lóg ki onnan valami vastagabb szál. Ahogy megláttam rohantam parakillért és egy egészet bele is raktam a vízbe. (Szakértő tanácsára) Ő sem nagyon tudott engem ellátni tanácsokkal nem sokkal lettem okosabb.Hátha tudtok nekem segíteni saját tapasztalattal mert már mindent elolvastam és sejtésem sincs, hogy ez mi lehet?
Valakinek valami ötlete?
Miért kellett újra kiírni?
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__halak-akvarisztika__..
Egyébként a szakértő tanácsa csak nem a boltosé volt? Ezt kitárgyaltuk már hogy diagnózis nélkül a parakill még nagyobb kárt csinált.
Nem tudom hogy élősködőről lehet-e szó vagy a bél türemkedik ki, de nem valószínű hogy gyógyítható ilyen súlyos elváltozás után.
Az ilyen típusú élősködő vérrel táplálkozik, így piros színű. Legalábbis amit én ismerek. Azért nem gondolom.
De igen, ahogy mondtam is, ez hatalmas... a hal meg kicsi. Nincs sok esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!