S. O. S! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy 120 literes akváriumom! Halakkkal együtt vettem! Csak annyit tudok, hogy egy nagyon nagy Aquael szűrő van benne! Takarításkor lemertem vizet az akváriumból egy lavórba! A lavórba belenyomkodtam a szivacsot, és mikor visszatettem a szűrőt, észrevettem, hogy még mindig el van dugulva, de akár hányszor szétszedem, még mindig csak a búgást hallom! Pénzem most nincs új szűrőre, de ha nincs szűrő, elpusztulnak a halak!#akvárium #belső szűrő meghibásodás
2018. szept. 2. 14:28
1/6 anonim válasza:
Nekem volt ilyen belső szűrőm, visszatettem takarítás után és búgott, nem indította el a vizet. Én azt csináltam ilyenkor hogy bemerítettem, elindítottam és a vízben ahogy elkezdett búgni mozgattam minden irányba, ettől valahogy csak elkapta a fonalat és beindult.
2/6 A kérdező kommentje:
Semmi nem segít! Valakiiiiiiiiiii??????
Elfognak pusztulni a halak
2018. szept. 2. 14:53
3/6 anonim válasza:
Szétszedted a rotor részt is?
Könnyen pörögnek a lapátok?
4/6 anonim válasza:
Nyugi már, nem órák alatt pusztulnak el. Ha nem is javul meg, életben tudod őket tartani azzal, hogy naponta cserélsz 15-20% vizet.
De egyébként mennyire szedted szét? Próbáld meg egyszer a vödör vízben elindítani úgy, hogy látod a rotort mozogni közben, ergo nem rakod rá a szűrő alját és a szivacsot. Olyan is volt nálam hogy meg kellett piszkáljam a lapátokat és elindult.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de sajnos kuka! Mostmár hangja sincs! Annyit tudtam tenni, hogy betettem egy 30 literes akváriumba való kis szűrőt, hátha az segít! 2-3 nap múlva pedig tudok venni, valami 5-6 ezer forintos átlagos teljesítményű belső szűrőt, amíg nem veszek valami 18-20 ezres Hydor szűrőt!
2018. szept. 2. 15:42
6/6 anonim válasza:
Akkor 2-3 napig cserélj naponta a fent említett vízmennyiséget és nem lesz baj remélhetőleg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!