Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mit csináljak? Mi a teendő?

Mit csináljak? Mi a teendő?

Figyelt kérdés

Elmegyünk egy hétre nyaralni, az egész család, barátok, mindneki, és nem tudom kire hagyni a halaim h ettese őket (vitorlás halaim vannak)

Akkor most mi legyen- van valami olyan tabletta ami lebomlik fokozatosan 7 nap alatt vagy vmi más megoldás

Minden érdekelne.

köszönöm a segítséget

2010. jún. 21. 20:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Az automata etetőt ajánlom,nem túl olcsó,de nagyon hasznos:)

Nekem ilyenem van: [link]

Én kisállat-kereskedésben vettem,ott egy kicsit olcsóbb:)

2010. jún. 21. 20:11
 2/4 Salx Narval ***** válasza:
Ha nincs pénzed önetetőre akkor egy pár napig etess egy kicsit többet, jobban mondva változatos élő, vagy fagyasztott kajával és vitaminnal.Az utolsó nap csinálj talajtakarítást és 30%-os vízcserét az etetés után.Működjön a szűrő és a levegőztető, ha lehet csökkentsd felére,harmadára, a világítást és akkor az is működhet.Ha ez nem lehetséges akkor próbáld minél világosabban hagyni a szobát. Semmi bajuk nem lesz egy hétig, kaja nélkül.Semmiképp ne szórd tele az akváriumot plusz élelemmel, ez veszélyesebb a halakra nézve, mint egy kis koplalás.Nem kell félni, kétszer ennyi időt is kibírnának egészségkárosodás nélkül.2 hétre azért nem tanácsos etetés nélkül hagyni a halakat, főleg a sügereket, de 1-hétig nyugodtan.
2010. jún. 22. 04:45
 3/4 anonim válasza:
Vannak direkt olyan tabletták is, amelyek fokozatosan, napokon keresztül oldódnak fel. Kérdezd meg kisállat kereskedésben. Ott megmondják.
2010. jún. 22. 08:00
 4/4 anonim válasza:

[link]

itt nézd meg

2010. jún. 22. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!