SOS Mi ez a halam fején? Fehér valami. (Kép lent! ) segitseg
Röviden, kaptam egy aranyhalat, van neki szürö, tiszta az akvárium. Viszont 20 literes!! Tudom hogy nagyon kicsi, már van is hely ahova vinnem el, kerti tóba ismerősökhöz. De felek, hogy nem huzná addig, meg most ez a fejen, megfertőzheti a többi halat? Mit tegyek hogy lemenjen neki? El vagyok keseredve nagyon!:(((((
Kitüremkedik egy kicsit, kivagtam a kepen, hogy jobban latszodjon.
A linken nézz körül esetleg hasonlít valamire, a képek nem túl jók, nekem egy induló gombás fertőzésre hajaz leginkább. Egyedül van 20 literben?
20 literben legyen is egyedül!
Gombás fertőzés, nem nagy ügy, metilénkékes fürdető + jó vízminőség megoldja.
Viszont amint meggyógyul, vigyed ismerősödhöz, különben előáll a következő csiki-csuki szituáció:
* 20 literben képtelenség neki normális vízminőséget azaz egészséges életteret biztosítani, sokáig ott nem fog túlélni.
* Viszont ha nem kezditek meg a kiszoktatását minél hamarabb, nem fogja túlélni a telet a tóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!